Pilt0
Pilt1
Pilt2
Pilt3
Pilt4
Pilt5

Ultraheli Ravi Masin Valu Lihaste Massaaž Ultraheli MHz Füsioteraapia Seade Täiskasvanutele LCD Ekraan

4 Arvustused
€426.44 €221.75
  • SKU: g169748
Lisa soovinimekirja
Kategooria: Ilu & Tervis

Ultraheli Ravi Masin Valu Lihaste Massaaž Ultraheli MHz Füsioteraapia Seade Täiskasvanutele LCD Ekraan

MÄRKUS 1: Mõnikord geel ei saa laeva välja koos masin, nii et me eemaldada pakett, mis tähendab, et te saada kaks maatükid, üks on masin ja üks on geel, palun lahkesti märkus.MÄRKUS 2: Geeli vaja, kui kasutate Ultraheli Füsioteraapia Seade, muidu see ei tööta hästi.Ja ei ole ilmne tunnus, et näidata, kuidas see toimib tavapäraselt, nagu temperatuur tõuseb või lihaste vibratsiooni kasutamisel.Me soovitame teil tilk vett sondi ja sa näed, vee atomizing, kui masin töötab, see tähendab, et masin töötab normaalne, siis võib olla proovida.Mis tahes probleem, võtke meiega ühendust kaudu instant message vabalt, anname lahendus.

Ultraheli Ravi Masin Valu Lihaste Massaaž Ultraheli MHz Füsioteraapia Seade Täiskasvanutele LCD Ekraan

Kasutades iseloomulik ultraheli, mis on hea läbilaskvus puhul keha kudesid, suuna ja superposed energia ja kasutades soojuse mõju,mehaaniline mõju ja füüsikaline ja keemiline toime jne., pressiteade adhesions, parandada kohalike kahjustus microenvironment, parandavad mikrotsirkulatsiooni soodustavad ainevahetust, parandavad kudede toitumine, laialdaselt kasutatakse pehmete kudede vigastused ja krooniline valu taastusravi.Põhimõtted: 1.Mehaanilise funktsiooni: ultraheli on "mikro-massaaži" kudede aine-ja tilluke rakk.Ta võiks pehmendada kudesid, parandab levik, parandab ainevahetust, soodustab vereringet, stimuleerib närvisüsteemi ja rakkude, asendus valu. 2.Kütte funktsioon: see moodustab soojuse ajal ultraheli ravi, nii on ka kutsutud"ultraheli diathermy ravi".see on sügav, seisusoojendus, et tungida allpool lihas.Seega, ultraheli ravi kasutatakse kroonilise pehmete kudede valu, artriit, reuma. 3.Füsioteraapia funktsioon: põhinev mehaaniline ja kütte funktsioon, see käivitab füsioteraapia.Vesinikioonide kontsentratsioon muutub: kudede põletik, millega kaasneb acidosis nähtus, et ultraheli saab teha pH väärtus muutub aluselises keskkonnas, nii, et sümptomid on vähenenud, hea, et põletik remont.Mõju ensüümi aktiivsus: ultraheli võib depolymerize kompleks valkude arvesse ühise orgaanilised molekulid, mis mõjutavad aktiivsust paljud ensüümid.Toiming all kõrge intensiivsusega ultraheli, paljud väga aktiivne vabad radikaalid võivad olla moodustunud kudedes.Nad võivad kiirendab taastumise protsessi kudede ja kiirendada nende kasvu protsess.

Specifictions:

Sagedus: 1.05 MHZ±10%

Nimivõimsus: 35W

Läbida sügavus: 7cm

Temperatuur ultraheli sondi: <60℃

Vaikimisi aeg: 10min

Pinge:100-240V

Materjal: ABS

Suurus: 310x230x100mm

Omadused:

1. 5 käiku intensiivsus: Tõhus ultraheli: 1.1 / 2.5 / 3.3 / 4.1 / 5W/cm2, Impulsi kestus: 2 / 4 / 6 / 8 / 10ms

2. 6 käiku taimer: 5/ 10/ 15/ 20/ 25/ 30min

3. Touch control & LCD ekraan

Ametikoht:

1. Leevendab lihaste valulikkus ja valu

2. Parandada võimet kudede taastumist ja kiirendavad haavade paranemist

1. Palun kontrollige, et teie isikuandmeid veenduge, et see on õige, enne maksad, sealhulgas nimi, aadress, telefoninumber, jne.

2. Kallis vene ostja, palun saatke meile oma täieliku eesti nimi, et tagada pakett saadetakse teile sujuvalt ja kiiresti.

1. Kõik tooted on standardiseeritud pakendi järgmiselt:

1. Me kontrollime teie tellimuse ning pakend hoolikalt ja saata pakett piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast korralduse vastuvõtmist, kui pakett jõuab ostja jooksul 7-40 päeva.

2. Pakendid võivad olla kergelt kahjustatud ajal kauaaegne transport, kuid see ei mõjuta toote mõju meie tooteid.

3. Kui sul ei ole saavad paketi mõistliku aja jooksul, vastake võtke meiega ühendust ja me püüame oma parima, et seda lahendada sinu jaoks.

4. Kui teil on mingeid erilisi nõudeid, nagu peen pakend, võtke meiega eelnevalt ühendust võtma, aga sa võib-olla maksma mõned ekstra tasud.

Siin on link, et lisakulu, palun kliki:

1. Me mantain kõrged tipptaseme ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie tagasiside on meile väga oluline!!!Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja viis tähte, Me hindame seda väga palju ja annavad teile sama tagasiside.

2. Kui teil on mõni probleem saamiseks meie toodete või teenuste palun ütle meile, enne kui jätate negatiivse tagasiside või neutraalne tagasiside, me teeme oma parima, et lahendada probleem ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.

Sildid: Ultraheli Ravi Masin, ultraheli masin valu, füsioteraapia seadmed, Elektriline lihaste stimulaator, Lõõgastus Ravi, nõelravi elektriline stimulaator.

  • Nimivõimsus: 35W
  • Standard Pinge: 220V
  • punkt: Ultraheli Füsioteraapia Masin
  • Läbida sügavus: 7cm
  • Taotlus: Keha
  • Sagedus: 1.05 MHz±10%
  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: yunchi
Anonymous 2022-08-09
Saanud. Rahul. Ei kaeba. Aitäh!
Anonymous 2022-09-28
Töötab hästi, kuidas aeg näitab
Anonymous 2022-10-06
Hea toode on testitud, täidab ülesandeid, mis l " hpo ostetud.
Anonymous 2022-09-29
Väga hea kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg parem hind, vaimu ja saadaval kõik ei inclued

Lisa Läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang :

Seotud Tooted