Pilt0
Pilt1
Pilt2
Pilt3
Pilt4
Pilt5

VANDER 32 Töö Makeup Brush Set Premium Juuste Loomulik Ilu, Kosmeetika Sihtasutus Nägu Pulber Põsepuna, Lauvärv Meik Pintslid Sinine

0 Arvustused
€18.84 €10.36
  • SKU: g122849
Lisa soovinimekirja
Kategooria: Ilu & Tervis

VANDER 32 Töö Makeup Brush Set Premium Juuste Loomulik Ilu, Kosmeetika Sihtasutus Nägu Pulber Põsepuna, Lauvärv Meik Pintslid Sinine

VANDER 32pcs Professionaalne Meik pintslid koos Kott

Procuct Omadused:

✦Erinevaid Meik Pintslid✦ See 32pcs meik harja komplekt on väga populaarne meik kunstnikud ja mis on tehtud koos high-end sinised käepidemed ja kõrge kvaliteediga kiu karvad.Meik harja komplekt sisaldab kõike head-müüa üksikuid tooteid, sealhulgas lauvärv, silmapliiats, kulm, puuder, põsepuna, sihtasutus, huule.Aitab teil luua mis tahes meik juukseid või nägu.

✦ Kõrge kvaliteediga pehmed harjased ✦ Väga hea kvaliteediga vask toru ja eco-sõbralik puidust käepide.Materjalide ja mitmesuguseid koostisosi, mida kasutatakse meik pintslid on olnud hoolikalt läbi mõeldud, et tagada optimaalse jõudluse.Meie meik pintslid sobivad igat liiki meigi ja naha.Nad on pehmed ja teha erinevaid kogemusi.

✦Professionaalne Meik Harja sarja✦ See komplekt sisaldab 32 meik pintslid, sealhulgas foundation brush, esile pintsel, loose powder pintsel, silmapliiats brush, pintsel kulmude, silmade varju pintsel, lip brush, kabuki blending brush.Kõik, mida sa pead näo ja silmade meik taotlus on siin kõik meik nõuetele.Suur algajatele ja professionaalne meik kunstnikud.Saate valida RONSLORE harjad nagu kingitus ise/pere/sõbrad.

✦ PARIMAT teenindust ❤ Meil on väga kindel kvaliteet VANDER meik pintslid.Nii et kui sa ei ole rahul oma meik pintslid, me tagasi neid tasuta 15 päeva jooksul.

Procuct Andmed:

Täiesti Uus & kvaliteetne.

Harja Pikkus : Umbes 7.9"

Koti Suurus :24 * 15.5 * 5cm (kordistatud)

Toote Kaal: 232g

Käepideme Materjal:Puit

Harja Materjal:Fiber batt

Komplekti kuulub:

6 x kirjeldused Põsepuna / Powder Pintsel

14 x kirjeldused lauvärv pintsel

3 x Concealer BrushAngle

1 x kulmude hari

1 x Sponge Eye Shadow Brush

1 x Lip Liner Pintsel

1 x Kulmude hari hari

2 x Eye Liner Pintsel

1 x Ripsmete kamm harja

1 x Lip Brush

1x Ekstra harjaga

1x Kott

Näita Toote

Sildid: suplus silikoonist pintsel, komplekt harjad vander, komplekt vander elu, vander harjad lilla, darth vander teenetemärgi, silikoonist pintsel hõbe, jersey vander, silikoon puurida pintsel, vander kingad, haava silikoonist pintsel.

  • Toote Tüüp: Meik Harja
  • Harja Materjal: Sünteetilised Juuksed
  • Suurus: Makeup brush set
  • Kasutatud: Põsepuna, Concealer, Silmade Varju, Silmapliiats, sihtasutus, Huule, pulber, Komplekti & Kits, ripsmed, Bronzer Brush, Skulptuuri Pintsel, Markeri Pintsel, Harja kulme
  • Mudeli Number: ZAM980-BU
  • Mitu Tükki: COMBO
  • Käepideme Materjal: Puit
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kogus: 32pcs
  • Brändi Nimi: VANDER

Lisa Läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang :

Seotud Tooted