Pilt0
Pilt1
Pilt2
Pilt3
Pilt4
Pilt5

Mikrofoni vaigistamine Telefoni Ekraani Auto Clicker Ühendus Punkti Grabber Seadme Füüsilise Simulatsiooni Sõrme Klõpsake Mäng iPhone Nutitelefoni F2M0

0 Arvustused
€14.86 €8.47
  • SKU: g105006
Lisa soovinimekirja
Kategooria: Koduelektroonika

Mikrofoni vaigistamine Telefoni Ekraani Auto Clicker Ühendus Punkti Grabber Seadme Füüsilise Simulatsiooni Sõrme Klõpsake Mäng iPhone Nutitelefoni F2M0

Spetsifikatsioon

Nimi: Mobiiltelefoni ekraani clicker

Värv: must

Materjal: ABS ja silikoon

Toote mõõdud: 7*7*0.76 cm/2.7*2.7*0.3 tolline

Kirjeldus

Sisseehitatud liitium aku: sisseehitatud suure võimsusega liitium aku, saab rakendada õues, et rahuldada oma vajadusi erinevate stsenaariumite puhul.

Laialdaselt ühilduvas: toetada mis tahes ekraani touch seadmed, mobiiltelefonid, tahvelarvutid, jne., sobib kõige klõpsake APP, väga mugav.

Reguleeritav püügivahendid: mäng automaatne ekraani clicker intelligentne simulatsiooni sõrme nupul, digitaalne ekraan töötleja saab reguleerida klõpsake kiirus. 62 käiku suvalise reguleerimine, 30 sekundit punkti, kui suureneb teise klõpsake 31 korda vahel vaba lüliti.

Vaikne disain: mobiiltelefoni automaatne clicker, kasutades ruumi kaardistamine klõpsake tehnoloogia asemel traditsiooniliste mehaaniliste klõpsake meetodit, hääletu nuppu, null, müra, pikem kasutusiga.Uuenduslik tehnoloogia ei kahjusta telefoni ekraanil, ja klõpsake käsku on rohkem tundlik ja stabiilne.

Lai valik rakendusi: live clicker, shopping clicker, mäng clicker, ülesanne clicker ja muud stsenaariumid.Auto-answerer võib asendada su sõrmede tööd, vabad käed ja annan teile rohkem aega teha seda, mis sulle meeldib.

Toode nimekirja.

1* Ekraani clicker

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

Sildid: auto clicker auto, clicker iphone.

  • Ühilduva Mark/Mudel: Universal
  • Mudeli Number: mobiiltelefoni ekraani automaatne clicker
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: GRWIBEOU

Lisa Läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.. Kohustuslikud väljad on märgitud *

Teie Hinnang :

Seotud Tooted